Lehetőség vadászoknak

970 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiadó az V. kerület szívében a Hold utcai piac mellet egy 230 m2 pince helyiség, Vadász utcáról nyíló bejárattal. A ház homlokzatát visszaállították eredeti állapotába, illetve egy háznyira nyílt meg a termálvizes V.30 Belvárosi Sportközpont.

A szuterén helyiség korábban konditerem, masszázs stúdió és asztalos üzem is működött, így az évek alatt remek kialakítást kapott.

Teljes körű felújítást követően padlófűtéssel lett ellátva a helyiség. Remek akusztikával rendelkezik a pince, köszönhetően a jól tagolt térnek. Három zuhanyzó és több illemhelyiség is kialakításra került az évek során, több kisebb terem is használható tárolóként vagy raktárként, illetve rendelkezésre áll egy beépített szekrénysoros konyha is. A helyiség kondenzációs kazánnal rendelkezik, továbbá szellőztetőrendszert is kapott, ami biztosítja a friss levegő folyamatos áramoltatását.

Számos tevékenységre alkalmas az épület – galéria, vegyeskereskedés, de akár zenés vendéglátó egység is kialakítható. Kiválóan szigetelnek a vastag falak. 3 fázisú villanyóra.

A bérleti díj: 480.000 Ft + rezsi. A közös költség 40.000.- Ft, az építményadó 20.000.-/hó.


Parkolás az utcán, fizetős. Tömegközlekedés szempontjából számtalan busz, metró áll rendelkezésre 4-5 perces sétán belül.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, előre egyeztetett időpontban megtekinthető.

230sqm basment is available in Vadasz str. V. district.

We are offering a basement for rent in Vadász street next to Hold street Market.
Fully renowated, floor heating, freshly painted property. The room is equipped with a condensing boiler and a ventilation system that ensures constant fresh air.

The cellar used to have a gym, a massage studio and a carpentry factory, so over the years it has got a great design. The cellar has great acoustics thanks to plenty of open space. 3 showers and several toilets have been developed over the years, several rooms can be used as storage, and a built-in kitchen is also available.

The building is suitable for many activities - a gallery, a general store, bar/pub, cafe but even a music-catering unit. Thick walls provide excellent insulation. The rent is: 480,000 HUF + utilities.

Parking on the street, paid. In terms of public transport, there are numerous buses and metros within a 4-5 minute walk.

If you have any further questions regarding the property, call or write me with confidence.

Berta Bence

Berta Bence

Kapcsolattartó
Sződliget
+36 (70) 323 4421
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban